Nissan X-Trail отримає гібридний двигун від Mitsubishi Outlander PHEV

Час читання: < 1 хв.
0
Nissan X-Trail отримає гібридний двигун від Mitsubishi Outlander PHEV

Сімейний кросовер Nissan X-Trail очікує появу у своїй моторній гамі нової гібридної системи, що підключається. Причому цього разу це буде не власна технологія компанії, а запозичена у партнера з альянсу Mitsubishi.

Що ще відомо про новий Nissan X-Trail

Керівництво японського автовиробника підтвердило, що модернізований X-Trail отримає ті ж компоненти, які використовує паркетник Mitsubishi Outlander PHEV. Оскільки нинішні генерації цих моделей є близнюками, заснованими на модульній архітектурі CMF-C альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, їх хочуть технічно уніфікувати ще більше, ніж в даний час.

Нагадаємо, гібридний Outlander живиться від 2,4-літрового 4-циліндрового атмосферного мотора, що працює у зв’язці з двома електричними двигунами та новою літій-іонною батареєю ємність 22,7 кВт/год. При цьому звичайні “Аутлендери” працюють від 2,5-літрової “четвірки”, розробленої Nissan.

Реклама

Як повідомляє японське агентство Best Car, Nissan розглядає можливість встановлення гібридної системи, що підключається, запозиченої у Mitsubishi Outlander, в X-Trail і Qashqai в Японії та Європі.

Її характеристики поки не розкриваються, але, швидше за все, вони будуть такими ж, як в «Аутлендері» (305 к.с. із запасом ходу на електротязі близько 86 км).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!