Розпочалися продажі Skoda Elroq: відомі ціни на новинку

Час читання: 2 хв.
0
Розпочалися продажі Skoda Elroq: відомі ціни на новинку

Новий Škoda Elroq став доступним для замовлення у Франції з 15 жовтня 2024 року, у перший день відкриття Паризького автосалону для широкої публіки. Автомобіль пропонується із трьома варіантами батарей та чотирма комплектаціями, незабаром з’явиться п’ята – Sportline.

Хоча Elroq на 16 см коротший за свого «старшого брата» Enyaq, він не поступається йому за місткістю і вперше представляє нову дизайнерську мову Modern Solid, вперше показану на концепті Vision 7S з характерною передньою частиною Teck-Deck Face.

Батареї та комплектації

Базова версія Elroq City (тільки з батареєю на 55 кВт/год.) вже добре укомплектована: 19-дюймові диски, камера заднього виду, бездротовий Smartlink та система Side Assist. Комплектація Element (тільки з батареєю 63 кВт/год) додає навігацію, підігрів передніх сидінь і керма, а також передні та задні паркувальні датчики.

Реклама

Комплектація Clever (доступна з батареями на 63 і 82 кВт/год) пропонує такі опції, як Kessy Advanced (безключовий доступ), адаптивний круїз-контроль (pACC), сигналізація та система Travel Assist, що допомагає утримувати автомобіль у смузі.

Флагманська комплектація Plus (доступна з батареями на 63 та 82 кВт/год) включає фари Full Matrix LED, задні ліхтарі з динамічними покажчиками повороту та електричну кришку багажника з функцією Virtual Pedal.

Спортивна версія Sportline буде доступна для замовлення із січня 2025 року.

Екстер’єр

Дизайн Elroq відрізняється чіткими лініями та елегантною формою, що підкреслює новий стиль Modern Solid. Škoda вперше застосовує цей підхід, який у майбутньому використовуватиметься для всіх електричних моделей марки. Tech-Deck Face із чорного глянцю замінює традиційну решітку радіатора, зберігаючи характерні риси бренду. Також автомобіль оснащений масивним переднім бампером з матовими хромованими вставками та новим графічним дизайном фар.

Elroq – перша модель, на якій логотип Škoda розміщений як на капоті, так і на кермі.

Ціна

Ціна на новий Elroq у Франції починається від 33 300 євро без урахування субсидій. Škoda має намір зробити електромобілі більш доступними, і вартість Elroq можна порівняти з бензиновим аналогом Karoq. Перші поставки заплановані на перший квартал 2025 року, а у дилерських центрах модель з’явиться у березні 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!