Audi Q5 2025 показали наживо на Паризькому автосалоні

Час читання: 2 хв.
0
Audi Q5 2025 показали наживо на Паризькому автосалоні
Фото: Autohome.com.cn

14 жовтня офіційно стартував Паризький автосалон 2024 року. На стенді Audi наживо показали нове покоління Audi Q5, яке на початку вересня представили в США.

Що відомо про Audi Q5 2025

Автомобіль побудований на платформі PPC (Premium Platform Combustion) та використовує найновіший дизайн. Подовжений новий Audi Q5L китайського виробництва, як очікується, буде запущено у продаж у 2025 році.

В інтер’єрі нового автомобіля використовується вигнутий подвійний екран, що складається з 11,9-дюймового екрану панелі приладів та 14,5-дюймового сенсорного екрану. Перед другим пілотом розташований 109-дюймовий розважальний екран.

Фото: Autohome.com.cn
Реклама

У новій автомобільній системі Audi Q5 використовується ОС Android Automotive. Новий автомобіль забезпечуватиме бездротову зарядку мобільного телефону із системою охолодження, він отримав аудіосистему Bang & Olufsen з 16 динаміками потужністю 685 Вт, активне шумозаглушення (VNC), розширену версію адаптивної допомоги при водінні та інші електронні помічники.

Задні сидіння підтримують рух уперед та назад. Кут нахилу спинки можна регулювати, а об’єм багажника можна збільшити до 1473 літрів після складання сидінь.

Фото: Autohome.com.cn

Новий автомобіль буде оснащений чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом 2,0 л та м’якою гібридною системою 48 В з максимальною потужністю 271 л.с. Трансмісія поєднується з 7-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням та системою повного приводу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!