Перекуп пояснив, як захисна плівка знижує вартість автомобіля

Час читання: < 1 хв.
0
Перекуп пояснив, як захисна плівка знижує вартість автомобіля

Обклеювання автомобіля декоративною або захисною плівкою може здаватися хорошим варіантом, щоб надати машині більше індивідуальності та захистити кузов від подряпин, але на практиці це часто призводить до зниження вартості продажу. Перекупник розповів, чому бронеплівка часто негативно позначається на ціні авто.

Чому це може знизити вартість

Декоративні чи захисні плівки пропонують кілька переваг. Вони можуть змінити вигляд автомобіля, додати унікальні текстури або захистити фарбу від подряпин, ультрафіолетових променів та інших небезпек навколишнього середовища. Багато власників вважають, що ці доповнення збільшать вартість автомобіля при перепродажі, оскільки авто виглядатиме новим та доглянутим. Однак це насправді не зовсім так.

Експерт зазначає, що власники автомобілів часто переоцінюють, наскільки зовнішній вигляд їхнього автомобіля впливає на його вартість. Хоча плівка може здатися продавцю покращенням, багато потенційних покупців бачать у ній проблему. Для більшості плівка це потенційне прикриття прихованих проблем.

Реклама

Люди побоюються, що плівка може приховувати подряпини, вм’ятини чи навіть неякісне фарбування. Через це автомобілі з декоративними чи захисними плівками зазвичай продаються зі знижкою — експерт припускає, що без зниження ціни на 15–20% знайти покупця може бути складно.

Однією з головних проблем із автомобілями у плівці є складність визначення фактичного стану кузова. Візуальний огляд стає ненадійним. Навіть експерти-оцінювачі, які використовують товщиноміри — важко оцінюють таке авто належним чином.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!