Toyota в наступному році випустить відразу 3 нових позашляховики

Час читання: < 1 хв.
0
Toyota в наступному році випустить відразу 3 нових позашляховики

Японський автовиробник Toyota продовжує розширення своєї лінійки моделей на ринках, що розвиваються. Причому основний акцент у цій стратегії зроблено на супер-популярному сегменті SUV (кросовіри та позашляховики). Вже наступного року компанія планує представити щонайменше три новинки у цій категорії.

Що ще відомо

Одним із перших у портфоліо бренду дебютує позашляховик Fortuner нового покоління, слідом за ним світло побачить 7-місцева версія бюджетного кросовера Hyryder, а потім з’явиться електричний SUV, який стане аналогом моделі Suzuki eVX.

Подробиць про новинки компанії поки що небагато. Очікується, що Fortuner у новій генерації збереже архітектуру кузова на рамі. Машина отримає під капот новий 2-літровий 4-циліндровий бензиновий двигун із турбонаддувом (гібрид). Мотор буде сумісний як з викопним пальним, і з вуглецево-нейтральним паливом.

Реклама

Позашляховик отримає суттєві оновлення всередині та зовні, помітно змінившись у порівнянні з попередником.

Що стосується 7-місної версії кросовера Urban Cruiser Hyryder, то вона виявиться довшою за звичайний «паркетник» і виділятиметься на його тлі лише незначними штрихами в декорі.

Повністю електричний SUV «Тойоти», який побудують з оглядкою на Suzuki eVX, у свою чергу отримає трохи інші елементи екстер’єру, ніж його брат-донор, але матиме такі самі компоненти та силові агрегати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!