Audi активно рекламує новий автомобіль перед Паризьким автосалоном

Час читання: 2 хв.
0
Audi активно рекламує новий автомобіль перед Паризьким автосалоном

Компанія Audi має намір представити автомобіль Q6 Sportback e-tron EV на Паризькому автосалоні. Німецький автовиробник підтвердив, що Париж стане місцем дебюту найстильнішої версії свого електричного кросовера. Ця інформація була включена в анонс, де заразом згадувалися результати стандартного Q6 e-tron в європейських тестах безпеки.

Що відомо про автомбіль

Терміном «Sportback» Audi описує стильніші версії своїх позашляховиків. BMW та Mercedes-Benz застосовують терміни «Coupe» та «SUV» для позначення таких моделей у своїх лінійках.

Відмінності між моделями мінімальні. Більшість змін знаходяться позаду передніх сидінь. Тут у Sportback дах має більш плавну лінію, що робить дизайн стильнішим. У стандартних позашляховиках дах є квадратним, що дає більше місця для багажу. Наприклад, Q5 SUV об’єм багажника становить 26 кубічних футів проти 25 у версії Sportback.

Реклама

Інша важлива перевага для електричних моделей e-tron – підвищена ефективність. Версії Sportback Audi мають покращену аеродинаміку в порівнянні зі звичайними моделями. Цьому допомагає відсутність багажних рейтингів. В результаті Q6 Sportback e-tron може мати більшу дальність ходу в порівнянні зі звичайним Q6 з його 494 км.

Audi повідомила, що дебют Q6 Sportback e-tron відбудеться у Парижі 14 жовтня. Також будуть представлені моделі S обох електричних версій Q6 e-tron. Усі вони мають надійти у продаж у 2025 році.

Кросовер-купе Q6, швидше за все, використовуватиме ту ж електричну силову установку, що і стандартний Q6 e-tron. Обидві моделі базуються на платформі PPE, розробленій разом із Porsche. Q6 e-tron пропонує акумулятори ємністю 83 кВт·год та 100 кВт·год, а також потужність 456 к.с. у стандартній версії та до 509 к.с. у версії SQ6.

Ще Audi планує випустити міцнішу версію Q6 Sportback. Цього року було помічено тести піднесеного позашляховика з великими шинами. Ця модель приєднається до сегменту, куди входять Porsche 911 Dakar та Lamborghini Huracan Sterrato. Ця версія може дебютувати в Парижі, або Audi може притримати її випуск до пізніших шоу, таких як автосалон у Лос-Анджелесі у листопаді.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!