Представлено нову версію спортивного купе Lexus LC

Час читання: 2 хв.
0
Представлено нову версію спортивного купе Lexus LC

Lexus відроджує пакет Bespoke Build, пропонуючи ще більше можливостей кастомізації для тих, хто хоче більшого стилю. Оновлені моделі LC оснащені новими передніми та задніми розпірками під підлогою, що покращують загальну керованість.

Що відомо про новий Lexus LC

5,0-літровий атмосферний двигун V8 від Lexus продовжує встановлюватись на найпотужніші моделі LC. Для тих, хто шукає поліпшену економіку палива, залишається доступним варіант гібридного двигуна V6 об’ємом 3,5 літра.

Звичайно, Lexus LC існує з 2017 року без будь-яких суттєвих оновлень, але він продовжує виділятися як один з небагатьох по-справжньому красивих спортивних автомобілів, які все ще доступні для покупки. Тепер, для модельного року 2025 року, Lexus представив ряд тонких оновлень для моделей Coupe та Convertible, гарантуючи, що LC залишиться конкурентоспроможним.

Реклама

Модифікації починаються з LC 500 та LC 500h Coupe. Обидва варіанти тепер поставляються у стандартній комплектації з додатковими передніми та задніми розпірками під підлогою для збільшення жорсткості, що має позитивно позначитися на керованості автомобіля. Lexus також додав новий варіант кольору, відомий як Iridium, тобто LC тепер пропонується в дев’яти кольорах кузова: Ultrasonic Blue, Mica 2.0, Copper Crest, Cavier, Cloudburst Gray, Iridium, Ultra White, Infrared, Flare Yellow і Nori Green Pearl.

До салону було внесено деякі незначні зміни. Наприклад, панелі пасажирських сидінь тепер виконані алькантарою, а накладки пороги з вуглецевого волокна можуть бути додані до моделей LC 500h з доступним пакетом Sport. Додаткові колірні схеми інтер’єру включають темний.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!