Нове покоління Chevrolet Equinox вийшло на тестові заїзди

Час читання: < 1 хв.
0
Нове покоління Chevrolet Equinox вийшло на тестові заїзди

Компанія Chevrolet розпочала тестові випробування нової генерації свого популярного кросовера Equinox. Машина виїхала на обкатку до Бразилії. Знімками прототипу поділились місцеві ЗМІ.

Що відомо про новинку

Автомобіль, випуск якого здійснюється в Мексиці, підловили на дорогах у щільному маскуванні, але навіть незважаючи на камуфляж зовнішній вигляд позашляховика виглядає як впізнаваний.

Головною різницею в інтер’єрі нового Equinox і його попередника стане більш квадратний інтер’єр у нової моделі. Втім, відмінності між машинами можна буде помітити не лише у дизайні, а й у технічному оснащенні.

Реклама

Раніше концерн General Motors анонсував кілька технологій електрифікації своїх популярних моделей, включаючи PHEV (гібрид, що підключається). Як повідомляє портал Motor1, одну з них може отримати свіжий Equinox. Такий кросовер може побачити світ у Латинській Америці у 2028 році.

До цього часу нова генерація кросовера Chevrolet, ймовірно, пропонуватиметься на латиноамериканському ринку з 1,5-літровим турбомотором потужністю 175 кінських сил, з’єднаним із трансмісією CVT (варіатор).

Як альтернатива для неї може виступити традиційна класична 8-швидкісна автоматична коробка передач, яку запропонують для версій Equinox з повним приводом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!