Mercedes-AMG CLE 63 з двигуном V8 вперше помічений на Нюрбургрингу

Час читання: 2 хв.
0
Mercedes-AMG CLE 63 з двигуном V8 вперше помічений на Нюрбургрингу

Західні видання опублікували фотографії з тестовим прототипом потужного Mercedes-AMG CLE 63. Новинка була помічена на Нюрбургрингу і зважаючи на все, під її капотом знаходиться потужний двигун V8.

Чим здивує ще Mercedes-AMG CLE 63

Не секрет, що останній Mercedes-AMG C 63 боровся за продажі з моменту його вистави два роки тому, тому німецький бренд сподівається, що більш витончена версія купе CLE 63 матиме трохи кращі результати. Провал продаж C 63 багато в чому пояснюється гібридним чотирициліндровим двигуном моделі, незважаючи на колосальні 671 к. с. та 1020 Нм.

Автомобіль став синонімом потужності V8 після шумного атмосферного 6,2-літрового агрегату покоління W204 та чудового 4,0-літрового бі-турбо, встановленого в попередній моделі, тому, можливо, зрозуміло, що гібрид не зміг переконати автолюбителів.

За останні кілька років ми неодноразово бачили CLE 63 на випробуваннях, і те, що стало тривалим періодом розробки, припускає, що Mercedes, можливо, зробив розворот щодо пропонованої гібридної технології автомобіля – хоча компанія заявила, що тільки більші моделі (наприклад, E 63) отримають у майбутньому лише потужність V8.

CLE базується на тій же платформі MRA2, що і C-Class, але також і більший E-Class, тому установка V8 під капот не повинна бути надто складним завданням, особливо якщо врахувати, що CLE 450 використовує рядний шестициліндровий двигун.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!