Cupra випустить новий кросовер Raval

Час читання: 2 хв.
0
Cupra випустить новий кросовер Raval

Однією з найочікуваніших новинок іспанського бренду Cupra у найближчому майбутньому стане субкомпактний кросовер, відомий як Raval. Барселонська компанія збирається представити його у 2025 році та розраховує, що машина за рахунок своєї ціни зможе нав’язати конкуренцію іншим моделям зі свого сегменту.

Детальніше

Портал Motor1 пофантазував на тему дизайну цієї моделі, а також розкрив про неї свіжі подробиці.

Журналісти вважають, що у лінійці марки Cupra кросовер Raval займе місце електрокара базового рівня. Машина матиме міцний зв’язок з Volkswagen ID.2 у технічному плані, але зовні зможе відзначитись власними дизайнерськими рішеннями.

Представлений на рендері автомобіль заснований на фотографіях шпигунських прототипів цієї моделі, а також на однойменній концепції 2023 року. Передня частина кросовера виконана в стилі останніх моделей Cupra, таких як Tavascan і Terramar з домінуючою трикутною темою, кузов виконаний спеціально кутастим особливо збоку, а також виділяється великими колісними арками і рельєфними задніми крилами.

Усередині Cupra Raval має успадкувати частину елементів, які можна побачити у моделі VW ID.2all. Йдеться про 10,9-дюймовий монітор комбінації приладів і 12,9-дюймовий центральний екран інформаційно-розважальної системи.

В основі машини лежатиме платформа VW MEB Entry, а рухати кросовер чекає електродвигуна, встановленого на передній осі. Очікується, що його потужність перевищить позначку 226 кінських сил, а запас ходу складе близько 450 км.

Одним із найважливіших елементів нового Cupra Raval має стати його ціна, яка, за чутками, коливатиметься в діапазоні 25-30 тисяч євро.

У продаж у Європі новинка надійде 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!