Марк Цукерберг розкрив автомобіль, на якому їздить щодня

Час читання: < 1 хв.
0
Марк Цукерберг розкрив автомобіль, на якому їздить щодня

Давно минули ті часи, коли Марк Цукерберг їздив Toyota Prius або Honda Fit. Однак незважаючи на величезний статок, що оцінюється в майже 2 мільярди доларів, медіамагнат віддає перевагу простоті у повсякденному житті.

Що відомо ще

Нещодавно він розкрив, що його щоденний автомобіль – це зовсім не суперкар або розкішний електромобіль, а цілком скромний Cadillac CT5-V Blackwing . Цей спортивний седан може похвалитися потужним 6,2-літровим двигуном V8 з 668 к.с., який розганяє його до 100 км/год за 3,4 секунди.

Хоча в гаражі Цукерберга є і Pagani Huayra вартістю 1,4 мільйона доларів, він вважає за краще залишатися «непомітним» на дорозі, керуючи «земнішим» автомобілем. За його словами, Cadillac поєднує у собі практичність, комфорт та потужність, що робить його ідеальним варіантом для щоденних поїздок. Нещодавно Цукерберг поділився відео, де шукає свою машину на парковці за допомогою розумних окулярів зі штучним інтелектом. Вони допомогли йому швидко знайти автомобіль, продемонструвавши новітні технології у дії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!