Американці не видали права, тому що вона складала іспит на Tesla

Час читання: < 1 хв.
0
Американці не видали права, тому що вона складала іспит на Tesla

Дівчині, яка проходила іспит на водіння Tesla Model Y, відмовили у видачі посвідчення, звинувативши її в використанні системи Full-Self Driving — фірмового автопілота Tesla. Про це повідомляє Teslarati, посилаючись на пост на Reddit від користувача, який представився батьком дівчини. Він стверджує, що в їхньому електромобілі такої системи взагалі немає.

Спочатку іспит був визнаний зданим, але наступного дня, коли дівчина прийшла за посвідченням, їй сказали, що результати анульовані. Екзаменатор заявив, що під час тестування курсантка користувалася електронними асистентами.

Коли йому пояснили, що у цій Model Y система FSD відсутня, екзаменатор згадав про недостатню, на його думку, реакцію дівчини на педаль гальма. Він вважав, що замість водія гальмувала електроніка, хоча Model Y насправді сповільнювалася завдяки системі рекуперації.

В заключній аргументації екзаменатор зазначив, що посвідчення не можуть видати, оскільки він не впевнений, що майбутній водій зможе керувати автомобілями, відмінними від Tesla. Проте, як повідомляє видання, ситуацію вдалося вирішити, хоча це непорозуміння може призвести до змін у місцевих правилах тестування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!