BMW, Ford та Honda об’єдналися для запуску спільного проекту

Час читання: < 1 хв.
0

BMW, Ford і Honda об’єднали зусилля для створення спільного підприємства під назвою ChargeScape, метою якого є інтеграція електромобілів в енергосистему. ChargeScape пропонує інноваційну платформу, що дозволить електромобілям не лише стабілізувати електромережі, а й допоможе водіям знизити витрати на зарядку.

Технологія ChargeScape включає функцію “розумної зарядки” (V1G), яка адаптує споживання енергії відповідно до навантаження на мережу, а також підтримує функцію V2G, що дозволяє відправляти енергію назад до мережі в моменти її дефіциту. Це надає власникам електромобілів можливість заощаджувати на зарядці, беручи участь у гнучкому управлінні енергоспоживанням.

На чолі ChargeScape став Джозеф Веллон, фахівець в енергетиці, а технічним директором призначено Калідинді Раджу, експерта зі штучного інтелекту та хмарних технологій. Їхня мета — зробити ChargeScape лідером у сфері електромобільних технологій і створити майбутнє, де електромобілі не лише споживатимуть, а й підтримуватимуть енергомережі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!