KIA готує електричні моделі Picanto та Stinger

Час читання: < 1 хв.
0
KIA готує електричні моделі Picanto та Stinger
KIA планує розширити свою лінійку електромобілів, додавши до неї дві нові моделі: компактний міський електрокар і флагманську модель Halo, які стануть наступниками Picanto та Stinger.

Електричний Picanto з’явиться на ринку через кілька років і матиме орієнтовну ціну близько 20 000 євро. Він займе нижче положення від майбутнього KIA EV2, який буде за розмірами схожий на Rio. Новинка буде побудована на платформі E-GMP Hyundai Motor та оснащена одним електромотором.

Поки що деталі щодо потужності цього електромобіля залишаються невідомими, оскільки модель ще перебуває на етапі розробки і не має офіційної назви, про що повідомляє Autocar.

Що стосується електричного наступника Stinger, KIA планує випустити цю модель як флагман бренду. Спочатку продуктивність передавалася EV6 GT, але тепер компанія має намір створити окремий автомобіль. Очікується, що седан отримає традиційний силует і потужність не менше 600 к.с. Його ринковий дебют запланований не раніше 2026 року, з орієнтовною ціною близько 30 000 євро.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!