Розкрито інтер’єр нового іспанського кросовера Cupra Terramar

Час читання: 2 хв.
0
Розкрито інтер'єр нового іспанського кросовера Cupra Terramar

Іспанська компанія Cupra розширює свій модельний ряд новим кросовером під назвою Terramar, який значно перевищить розміри «паркетника» Formentor. Ця модель буде доступна з потужними двигунами внутрішнього згоряння та гібридними версіями, що заряджаються. Після розкриття зовнішнього вигляду автомобіля тепер з’явилися і перші зображення його інтер’єру.

Згідно з опублікованими картинками, дизайн передньої панелі Terramar буде подібним до інших моделей Cupra, таких як оновлені Formentor та Leon. Внутрішня частина автомобіля матиме три рівні: верхній займатиме цифрова комбінація приладів, середній — матові алюмінієві вставки та вентиляційні отвори, а нижній — 12,9-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи.

Реклама

Рульове колесо також має стилістичні елементи, характерні для інших моделей Cupra, тоді як центральний тунель Terramar матиме унікальний дизайн без традиційного селектора трансмісії — перемикання буде здійснюватися за допомогою кнопок, розташованих поруч з водієм.

Сидіння автомобіля виготовлені з полімерного волокна, створеного у співпраці з компанією Seaqual. Завдяки збільшеному розміру кросовера, пасажири ззаду матимуть більше вільного простору порівняно з Formentor.

Об’єм багажника нової моделі варіюється від 540 до 630 літрів для версій з двигуном внутрішнього згоряння, тоді як гібриди матимуть менший об’єм — від 400 до 490 літрів, в залежності від положення задніх сидінь.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!