У Volkswagen Golf представлена нова преміум комплектація (фото)

Час читання: 2 хв.
0
У Volkswagen Golf представлена нова преміум комплектація (фото)

Раніше Volkswagen Golf пропонував комплектацію Ready2Go, але вона не була доступна для нового покоління моделі. Тепер ця комплектація знову з’явилася у Golf нового покоління і розташовується між базовою комплектацією Base і комплектацією Life. Вона доступна виключно для п’ятидверного хетчбека.

Комплектація Ready2Go включає наступні елементи: кілька подушок безпеки, світлодіодні фари, денні ходові вогні, задні ліхтарі, автоматичне включення дального світла, електрорегульовані та підігріті зовнішні дзеркала заднього виду, цифрову панель приладів, інформаційно-розважальну систему з сенсорним екраном, підтримку Android Auto і Apple CarPlay, USB та Bluetooth, цифрове радіо, автоматичний клімат-контроль, електричні склопідйомники, центральний замок з дистанційним керуванням, сидіння водія з регулюванням по висоті, передній центральний підлокітник, багатофункціональне кермо з регулюванням по висоті та глибині, круїз-контроль, інтелектуальний помічник швидкості, передні та задні датчики паркування, систему допомоги при рушанні на підйомі, попередження про зміну смуги руху, контроль тиску в шинах та інше.

Комплектація Ready2Go доступна тільки з двома двигунами: чотирициліндровим бензиновим 1.5 TSI потужністю 115 к.с. та чотирициліндровим дизельним 2.0 TDI потужністю 115 к.с. Обидва варіанти оснащені шестиступінчастою механічною коробкою передач і переднім приводом.

Реклама

Ціна нового Golf Ready2Go з бензиновим двигуном 1.5 TSI 115 к.с. починається від 28 670 євро, а версія з дизельним двигуном 2.0 TDI 115 к.с. — від 30 530 євро.

В Україні Volkswagen Golf стартує від 1 182 985 грн за стандартну комплектацію Life з бензиновим двигуном 1.4 TSI потужністю 150 к.с. та 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. В Україні доступний лише цей бензиновий двигун, але також є дві додаткові комплектації – Style та R-Line.

Топова комплектація R-Line відрізняється спортивними передніми сидіннями, алюмінієвими накладками на пороги, спортивним багатофункціональним кермом, світлодіодним рядком радіаторної решітки, тризонним клімат-контролем, розширеним набором систем допомоги водієві і активної безпеки, а також 17-дюймовими легкосплавними дисками.

 

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!