Toyota знайшла вихід із серйозної проблеми у Grand Highlander і Lexus TX

Час читання: < 1 хв.
0
Toyota знайшла вихід із серйозної проблеми у Grand Highlander і Lexus TX

Кілька місяців тому Toyota зіткнулася з критикою через проблеми з позашляховиками Grand Highlander та Lexus TX. Виявилося, що ці трирядні кросовери, орієнтовані на сім’ї, мали несправні бічні подушки безпеки, що змусило автовиробника відкликати ці автомобілі та навіть викупити частину з них у клієнтів.

На той момент Toyota ще не мала готового рішення для цієї проблеми. Проте віце-президент Toyota Motor North America, Кент Райс, підтвердив порталу Automotive News, що тепер рішення знайдено, і виробництво відновиться в жовтні.

Райс визнав помилку компанії, проте відзначив лояльність клієнтів та дилерів у цій ситуації.

Реклама

У червні Toyota відкликала 145 тисяч одиниць Grand Highlander і Lexus TX через дефект подушки безпеки з боку водія. Якщо скло водія опущене під час аварії, подушка могла не спрацювати, підвищуючи ризик травмування. Це викликало занепокоєння серед власників, оскільки обидві моделі популярні серед сімей.

Невдовзі після цього Toyota призупинила продажі та поставки цих авто для вирішення проблеми.

Це не перший випадок, коли Toyota зіткнулася з проблемами. Раніше компанія відкликала понад 100 тисяч одиниць моделей Toyota Tundra та Lexus LX через дефект у двигуні V6 з подвійним турбонаддувом, що призвело до значних витрат на заміну двигунів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!