Експерти представили рейтинг найміцніших японських кросоверів та позашляховиків

Час читання: < 1 хв.
0
Експерти представили рейтинг найміцніших японських кросоверів та позашляховиків

Японські автомобільні бренди давно відомі своєю неперевершеною якістю, і їх кросовери та позашляховики є яскравими прикладами витривалості та інновацій. Портал Motorbiscuit склав рейтинг ТОП-15 японських SUV, що вражають своєю міцністю та надійністю.

На першому місці рейтингу опинився Toyota Land Cruiser. Цей позашляховик відзначається потужним двигуном і постійним повним приводом, а також системами Multi-Terrain Select та Crawl Control, що забезпечують відмінні показники на будь-якому ландшафті. Завдяки високій довговічності, з належним обслуговуванням він може проїхати понад півмільйона кілометрів.

Другу позицію зайняв Honda Pilot. Модель відзначається малою втратю вартості та хорошими показниками прохідності бездоріжжям, що робить її ідеальним варіантом для звичайного водія.

Реклама

На третій сходинці розташувався Lexus GX. Цей позашляховик вражає низькими витратами на технічне обслуговування і високою надійністю. Багато власників наїжджають на них понад 400 тисяч кілометрів без серйозних поломок.

До переліку найбільш міцних японських кросоверів і позашляховиків також увійшли:

  1. Toyota 4Runner
  2. Subaru Forester
  3. Mazda CX-5
  4. Lexus RX
  5. Toyota Highlander
  6. Honda CR-V
  7. Subaru Outback
  8. Mitsubishi Outlander
  9. Nissan Armada
  10. Nissan Murano
  11. Acura MDX
  12. Infiniti QX60

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!