Бюджетний Toyota Land Cruiser оснастять гібридним дизелем від Hilux

Час читання: < 1 хв.
0
Toyota готує новий позашляховик, який обіцяє стати однією з ключових новинок бренду в найближчі місяці. Модель, що отримає назву LandCruiser FJ, стане найкомпактнішою та найбюджетнішою у родині «Ленд Крузерів». За чутками, прем'єра автомобіля відбудеться вже в листопаді цього року. Нещодавно з'явилася неофіційна інформація щодо технічних характеристик новинки. Закордонні джерела повідомляють, що LandCruiser FJ буде позиціонуватися як екологічний автомобіль, що відповідає суворим стандартам зниження викидів. Під капотом очікується установка того ж легкого гібридного двигуна, що був анонсований для пікапа Hilux. Мова йде про 2,8-літровий турбодизельний двигун, який доповнюватиметься стартер-генератором і 48-вольтовою батареєю для підвищення екологічності. У Toyota вважають, що така електрифікація не лише зменшить викиди, а й покращить витрати палива на 6-10%, а також знизить рівень шуму та вібрацій. Потужність двигуна складатиме 204 кінські сили та 500 Нм крутного моменту, але яка потужність буде в LandCruiser FJ, поки невідомо. Окрім турбодизеля, новинка отримає 2,7-літровий бензиновий двигун на 166 кінських сил. Автомобіль оснастять автоматичною коробкою передач і повним приводом з різними режимами для різних типів доріг. Довжина автомобіля складатиме 4,5 метра, а колісна база — 2,75 метра. Виробництво планують розпочати в листопаді в Таїланді, а продажі охоплять не лише Азію, а й Європу, Близький Схід, Південну Америку та Океанію.

Toyota готує новий позашляховик, який обіцяє стати однією з ключових новинок бренду в найближчі місяці. Модель, що отримає назву LandCruiser FJ, стане найкомпактнішою та найбюджетнішою у родині «Ленд Крузерів». За чутками, прем’єра автомобіля відбудеться вже в листопаді цього року. Нещодавно з’явилася неофіційна інформація щодо технічних характеристик новинки.

Закордонні джерела повідомляють, що LandCruiser FJ буде позиціонуватися як екологічний автомобіль, що відповідає суворим стандартам зниження викидів. Під капотом очікується установка того ж легкого гібридного двигуна, що був анонсований для пікапа Hilux.

Мова йде про 2,8-літровий турбодизельний двигун, який доповнюватиметься стартер-генератором і 48-вольтовою батареєю для підвищення екологічності. У Toyota вважають, що така електрифікація не лише зменшить викиди, а й покращить витрати палива на 6-10%, а також знизить рівень шуму та вібрацій.

Реклама

Потужність двигуна складатиме 204 кінські сили та 500 Нм крутного моменту, але яка потужність буде в LandCruiser FJ, поки невідомо. Окрім турбодизеля, новинка отримає 2,7-літровий бензиновий двигун на 166 кінських сил. Автомобіль оснастять автоматичною коробкою передач і повним приводом з різними режимами для різних типів доріг.

Довжина автомобіля складатиме 4,5 метра, а колісна база — 2,75 метра. Виробництво планують розпочати в листопаді в Таїланді, а продажі охоплять не лише Азію, а й Європу, Близький Схід, Південну Америку та Океанію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!