Топ китайських авто: Експерти визначили найякісніші моделі

Час читання: < 1 хв.
0
Топ китайських авто: Експерти визначили найякісніші моделі

Згідно з дослідженням якості нових автомобілів у Китаї за 2024 рік (2024 Initial Quality Study, IQS), оприлюдненим глобальним консалтинговим агентством JD Power, бренд Chery знову став лідером серед китайських автовиробників. Про це повідомляє сайт агентства.

Як зазначено, збереження лідерських позицій другий рік поспіль свідчить про стабільність виробничих процесів та високий рівень контролю якості.

Особливо відзначився кросовер Tiggo 7 Pro Max (Tiggo 7 Plus), який став найкращим у своєму класі серед середньорозмірних SUV на китайському ринку.

Реклама

“Успіх Chery, відзначений у дослідженні J.D. Power, є результатом уваги до потреб споживачів і впровадження інновацій у проектування та виробництво автомобілів. Chery постійно інвестує в розробку нових передових моделей”, — йдеться у повідомленні.

Дослідження J.D. Power Initial Quality Study (IQS) оцінює якість нових автомобілів на основі проблем, з якими стикаються власники протягом перших двох-шести місяців користування. Показник вимірюється кількістю проблем на 100 автомобілів у двох категоріях: пов’язані з конструкцією та дефекти/несправності.

Нагадаємо, Chery є одним із найбільш популярних китайських брендів на українському ринку нових авто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!