BMW M5 Touring представили з деталями M Performance (фото)

Час читання: 2 хв.
0
BMW M5 Touring представили з деталями M Performance

Компанія BMW представила новий набір компонентів Original BMW Accessories для універсала M5 Touring, які додадуть моделі унікальності та візуально зменшать її вагу. Всі деталі виготовлені з армованого вуглеволокном пластику, за винятком кришки антени, яка зроблена з араміду. У комплект входять задній дифузор, насадки на вихлопні труби з вуглецево-титановим покриттям, аеродинамічні «леза», спліттер, корпуси бічних дзеркал і декалі Frozen Black.

Крім того, для M5 Touring доступні вуглепластикова кришка горловини бака, килимки M Performance з декоративним простроченням, чохол для ключа з шкіри та алькантари, а також чохли для коліс з посиленими ручками. Технічних змін не передбачено: універсал оснащений бітурбодвигуном V8 об’ємом 4,4 літра, електромотором і тяговою батареєю ємністю 22,1 кВт*год. Загальна потужність становить 727 к.с. і 1 000 Нм.

Реклама

У гібридній трансмісії використовується 8-швидкісна автоматична коробка передач, а привід M5 Touring забезпечується системою M xDrive з активним заднім диференціалом. В базовій комплектації є адаптивні амортизатори і система заднього підрулювання. Розгін до 100 км/год займає 3,6 секунди, а максимальна швидкість складає 250 або 305 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!