Cadillac рішуче відмовляється від гібридів на користь ДВЗ та електротехнологій

Час читання: < 1 хв.
0
Cadillac рішуче відмовляється від гібридів на користь ДВЗ та електротехнологій

Cadillac обирає радикальний підхід у розвитку своїх автомобілів, повністю відмовляючись від гібридних технологій. На відміну від таких автовиробників, як BMW, що активно інвестують у плагін-гібриди, Cadillac зосереджується на виробництві автомобілів з двома типами приводів: потужними двигунами внутрішнього згоряння та повністю електричними системами.

Головний інженер General Motors Брендон Вівіан пояснив, що стратегія Cadillac полягає у пропозиції споживачам або класичних автомобілів із бензиновими двигунами, або інноваційних електромобілів. Такий підхід дозволяє бренду поєднувати традиційні технології з новітніми розробками, задовольняючи різноманітні потреби клієнтів.

Реклама

Ця стратегія вже втілюється в нових моделях, як-от CT5-V Blackwing, оснащеному потужним 668-сильним 6,2-літровим V8, та майбутніх повністю електричних версіях моделей V-Series. Вони демонструють ідеальний баланс між класичною потужністю та сучасною екологічністю.

Cadillac впевнено крокує до лідерства в епоху електромобілів, водночас зберігаючи свою традицію створення потужних двигунів і забезпечуючи високі стандарти якості та продуктивності як у класичних, так і в електричних моделях.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!