KIA прискорює розробку нового електрохетчбека EV4

Час читання: < 1 хв.
0
KIA прискорює розробку нового електрохетчбека EV4

KIA активно тестує свій новий електричний хетчбек EV4, підтверджуючи плани на посилення позицій на європейському ринку електромобілів. Наразі прототип вже проходить випробування, а виробництво планується організувати на заводі в Словаччині.

EV4 створено на базі інноваційної платформи Electric-Global Modular Platform (E-GMP), яка розроблена спеціально для електромобілів. Цей хетчбек стане першим електричним седаном у лінійці KIA. Очікується, що новинка отримає схожі технічні характеристики з SUV EV3, зокрема запас ходу до 600 км і потужність двигуна 201 к.с.

Реклама

Окрім EV4, KIA планує випустити ще один електромобіль – SUV EV5, який доповнить модельний ряд, що включає вже EV3, EV4, EV5, EV6 та EV9. Такий широкий асортимент допоможе KIA закріпитися на ринку електромобілів, який активно розвивається.

Компанія має амбітні плани збільшити продажі електромобілів до 1 мільйона одиниць до 2026 року та до 1,6 мільйона до 2030 року. Завдяки локалізації виробництва та різноманітності модельного ряду, KIA розраховує зайняти вагому частку на глобальному ринку і підтримати перехід до більш стійких транспортних рішень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!