Друге покоління Kia Seltos з’явилося на неофіційних зображеннях

Час читання: < 1 хв.
0
Друге покоління Kia Seltos з'явилося на неофіційних зображеннях

Лінійка моделей Kia сьогодні налічує велику кількість кросоверів, які очікують на планове оновлення. Одним із таких є популярний Seltos, який свого часу активно продавався на російському ринку та добре знайомий місцевим покупцям. З моменту його дебюту минуло вже п’ять років, тож незабаром очікується вихід другого покоління цього автомобіля.

Журналісти TopElectricSUV вирішили привідкрити завісу над новим Seltos, представивши реалістичні рендери і поділившись новими подробицями.

На думку авторів рендерів, дизайн Seltos зазнає еволюційних змін. Автомобіль отримає новий фірмовий стиль Kia, зокрема незвичайну форму оптики з Г-подібними світлодіодами та виразну радіаторну решітку, над якою розміститься текстова назва бренду.

Серед інших змін зовнішнього вигляду компактного кросовера – сріблясті накладки на бамперах і дверях, а також так звані «потаємні» дверні ручки, інтегровані в кузов, які висуваються при натисканні.

Щодо технічних характеристик нового Seltos поки що офіційної інформації немає, але ходять чутки, що автомобіль може стати гібридом. Ймовірно, силова установка буде запозичена з Kia Niro та Hyundai Kona – це 1,6-літровий бензиновий двигун у поєднанні з електромотором, що забезпечує сумарну потужність 141 кінську силу.

Офіційна презентація другого покоління Kia Seltos очікується на початку 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!