Перед анонсом з’явилися перші подробиці про BMW M5 Touring 2025

Час читання: < 1 хв.
0
Перед анонсом з'явилися перші подробиці про BMW M5 Touring 2025

До анонсу в мережі з’явилися детальні характеристики BMW M5 Touring 2025 модельного року.

Новий BMW M5 Touring 2025 успадковує агресивний дизайн седана M5 та оснащений підключаємою гібридною системою. Під капотом розташований 4,4-літровий V8 з подвійним турбонаддувом, що працює разом із електродвигуном. Загальна потужність системи становить 727 кінських сил, а максимальний крутний момент досягає 1000 Нм. Автомобіль розганяється до 96 км/год за 3,4 секунди, а з пакетом M Driving Package досягає максимальної швидкості 306 км/год.

Реклама

Інтер’єр вирізняється високоякісними матеріалами, що забезпечують максимальний комфорт водію та пасажирам. Сучасна мультимедійна система надає доступ до безлічі функцій, таких як адаптивний круїз-контроль та паркувальні асистенти.

Активні системи безпеки знаходяться на найвищому рівні. Електробатарея ємністю 14,8 кВт·год дозволяє проїхати до 40 км на чистій електротязі. Дизайнери оснастили модель новими стильними фарами та світлодіодною підсвіткою решітки радіатора. Салон отримав вигнутий подвійний екран та настроювану підсвітку для ще більшого комфорту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!