На ринку запустили найпотужніше виконання кросовера Volkswagen Tiguan

Час читання: < 1 хв.
0
На ринку запустили найпотужніше виконання кросовера Volkswagen Tiguan

Volkswagen представив новий Tiguan 2025 року для Північної Америки, який фактично є аналогом китайської моделі Tayron L. Європейська версія, відома як Volkswagen Tiguan R-Line, незабаром з’явиться на ринку Великобританії, а прийом замовлень почнеться 15 серпня 2024 року.

Модель Tiguan R-Line оснащена 2,0-літровим турбованим бензиновим двигуном потужністю 261 кінську силу, який працює в парі з 7-ступінчастою коробкою DSG. За даними Volkswagen, автомобіль здатний розганятися до 100 км/год за 5,9 секунд і розвивати максимальну швидкість 240 км/год.

Електрифікована версія Tiguan R-Line eHybrid, яка має 1,5-літровий двигун TSI та шестиступеневу коробку передач DSG, розвиває 268 к.с., але трохи поступається в розгоні і досягає максимальної швидкості 215 км/год. Обидві моделі оснащені системою повного приводу 4Motion та адаптивною системою керування шасі з двоклапанними амортизаторами.

Новий Tiguan також пропонує просторий багажник об’ємом 652 літри, сучасну мультимедійну систему, функції безпеки та цифрову панель приладів. Вартість Tiguan R-Line у Великобританії становитиме £47 540, що приблизно дорівнює 2,6 мільйона гривень.

Продаж моделі розпочнеться 15 серпня 2024 року, а ціни та конфігурації для американського ринку будуть оголошені пізніше разом із деталями про м’який і гібридний варіанти, подібні до китайського Tayron L.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!