Mercedes-Maybach GLS готується до оновлення: шпигунські фотографії

Час читання: < 1 хв.
0
Mercedes-Maybach GLS готується до оновлення: шпигунські фотографії

Шпигуни нещодавно сфотографували оновлену версію Mercedes-Maybach GLS. Портали Autocar India та Motor1.es опублікували свіжі знімки рестайлінгового кросовера, який проходить випробування в жаркому кліматі. Модель, яка дебютувала на ринку у 2019 році, вже отримала одне оновлення в 2023 році, а тепер готується до другого. Оновлений Mercedes-Maybach GLS, ймовірно, з’явиться як автомобіль 2026 модельного року.

Основні зміни в оновленій моделі очікуються на передньому бампері, решітці радіатора та оптиці. Камуфляжна плівка прикриває ці частини, що свідчить про можливу трансформацію повітрозабірників, зміни в оформленні решітки та, ймовірно, нову графіку фар. Також передбачаються нові диски, ширша хромована вставка на кормі та новий дизайн задніх ліхтарів, схожий на оновлені моделі E-Class та EQS.

В інтер’єрі можуть з’явитися більший екран мультимедійної системи та додатковий екран на передній панелі для пасажира. Очікується, що загальна діагональ інформаційної консолі може досягати 30 дюймів.

Моторна гама, швидше за все, залишиться без значних змін, хоча нові установки можуть бути більш економічними. Оновлений кросовер також, ймовірно, отримає нові сучасні системи допомоги водієві.

Нагадаємо, що попереднє оновлення в 2023 році включало розширення палітри кольорів, доопрацювання графіки мультимедійного комплексу MBUX і нові варіанти обробки салону. Опціонально були доступні 23-дюймові ковані колісні диски та зовнішнє освітлення з анімованою проекцією логотипу Mercedes-Maybach.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!