Новий Hyundai Palisade 2026: розкриті зовнішній вигляд і технічні характеристики

Час читання: 2 хв.
0
Новий Hyundai Palisade 2026: розкриті зовнішній вигляд і технічні характеристики

Продукція Hyundai нещодавно переживає справжній дизайнерський ренесанс. Моделі, як Kona, Elantra, Santa Cruz, та вся лінійка електрокарів, яскраво виділяються завдяки унікальному стилю. Корейці не планують зупинятися на досягнутому: наступною моделлю, що отримає новий дизайн, стане їхній середньорозмірний позашляховик Palisade.

Нове покоління Palisade має вийти у 2025 році як автомобіль 2026 модельного року. Журналісти порталу «CarsCoops» поділилися деталями про його зовнішність і технічні характеристики.

Дизайнер Джош Бірнс представив рендер нового Palisade 2026, на якому видно, що автомобіль отримає оновлену передню частину з масивною прямокутною решіткою радіатора і блочними фарами з сегментованими елементами ДХО.

На відміну від молодшого Santa Fe, новий Palisade буде мати більш обтічні форми з чітко окресленими лініями, пластиковим облицюванням арок і дверей, а також D-подібними задніми стійками, що надають йому стиль, схожий на Land Rover Defender.

Всередині модель отримає значні зміни: нову передню панель з цифровими екраном комбінації приладів та мультимедійною системою, дверні ручки у формі півкола, три порти USB-C та “плаваючу” консоль перед підсклянниками.

Замість поточних двигунів, новий Palisade буде оснащений 2,5-літровим турбованим рядним «четвіркою» у складі гібридної системи. Окрім цього, очікується поява 3,5-літрового турбованого V6, який перевершить 291 кінську силу поточного 3,6-літрового атмосферного двигуна.

Конкурентами нового Hyundai Palisade залишаться такі моделі, як Kia Telluride, Mazda CX-90, Ford Explorer та інші представники цього сегменту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!