Новий суперкар Lamborghini можна буде впізнати без жодних сумнівів

Час читання: < 1 хв.
0
Новий суперкар Lamborghini можна буде впізнати без жодних сумнівів

Lamborghini завершує підготовку до випуску нового суперкара, який замінить знаменитий Huracan. Очікується, що нова модель, ймовірно названа Temerario, збереже характерні риси, які зробили Lamborghini легендою.

Мітя Бокерт, віце-президент з дизайну, нещодавно показав загадковий ескіз, що відображає футуристичні форми автомобіля, схожі на стиль Countach LPI 800-4 з його виразними кутами та агресивним виглядом.

Реклама

Компанія Lamborghini, заснована в 1963 році після відомої суперечки Ферруччо Ламборгіні з Енцо Феррарі, завжди вирізнялася сміливими та інноваційними підходами в автомобілебудуванні. Новий суперкар продовжить цю традицію, поєднуючи сміливий дизайн із передовими технологіями. Заміна класичного V10 на новий потужний турбований V8, здатний досягати понад 10 000 обертів за хвилину, стане вагомим оновленням.

Прем’єра новинки відбудеться 16 серпня на Monterey Car Week, і інтерес до події вже на піку. Останній тизер задніх ліхтарів з восьмикутним дизайном ще більше підігріває очікування.

Новий Lamborghini Temerario стане не лише продовженням традицій бренду, а й відкриттям нового розділу в історії суперкарів, де спадщина поєднується з найсучаснішими технологіями та неймовірною потужністю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!