Електро-Creta: як виглядатиме батарейний аналог бестселера Hyundai

Час читання: < 1 хв.
0

Кросовер Creta є одним із найпопулярніших автомобілів у лінійці південнокорейської марки Hyundai, який продається у великих обсягах по всьому світу та має статус бестселера. Незабаром у цієї моделі з’явиться електрична версія. Дизайнери студії «SRK Designs» показали, як вона може виглядати.

На рендерах зображено електричний кросовер Creta EV, який вже майже рік проходить активні тестування на дорогах у щільному камуфляжі.

Реклама

Зображення, викладені в Інтернет, демонструють абсолютно новий вигляд Creta EV, відмінний навіть від оновленого кросовера, не кажучи вже про його попередню версію, що зараз пропонується в Україні.

Модель з позначкою EV відрізняється унікальним дизайном передньої частини кузова, де повністю відсутня решітка радіатора, а також має іншу оптику, хромовану накладку на бампері, приховані дверні ручки як спереду, так і ззаду. При цьому задні дверні ручки інтегровані в затемнені стійки кузова.

Ще однією особливістю майбутнього електромобіля Creta, за версією дизайнерів Daily-Motor.Ru, є опуклі задні крила, які надають машині спортивного вигляду. Крім того, привертають увагу масивні рейлінги на даху та великі колісні диски.

Технічні характеристики автомобіля поки що залишаються в таємниці, але інсайдери повідомляють, що він буде оснащений літій-іонним акумулятором ємністю 45 кВт/год. За чутками, прем’єра новинки запланована на початок наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!