Lucid Air в екстремальному виконанні: ексклюзивне перше зображення

Час читання: < 1 хв.
0
Lucid Air в екстремальному виконанні: ексклюзивне перше зображення

Американська компанія Lucid, відома своїм розкішним електричним седаном Air, готує його екстремальну версію. Це стало відомо після публікації першого зображення прототипу. За інформацією видання CarBuzz, Lucid може спробувати перевершити досягнення Porsche Taycan, встановлене на Нюрбургрингу. Офіційна прем’єра цього електромобіля запланована на 11 серпня.

З опублікованого зображення можна зробити висновок, що найекстремальніша версія Lucid Air буде суттєво відрізнятися від стандартних моделей, зокрема в плані аеродинаміки. Прототип оснащений зміненим переднім бампером зі спліттером і повітряними направляючими на краях, великим антикрилом і переднім капотом з повітрозабірником. Також були розширені колісні арки, що може вказувати на збільшення колії автомобіля. Крім того, ймовірно, Lucid Air отримав дах з карбону, що допомагає знизити центр ваги. На задньому плані офіційного фото можна побачити ще один прототип із каркасом безпеки, інтегрованим у салон.

Реклама

Компанія Lucid не розкрила деталі щодо призначення цього прототипу, назвавши його лише пересувним випробувальним стендом. При цьому, вони зазначили, що серійне виробництво такої версії Air поки що не планується.

Porsche Taycan, який пройшов Нюрбургринг на початку року за 7 хвилин і 7,55 секунди (приблизно на 2 секунди повільніше за Rimac Nevera), виступав у версії Turbo GT з потужністю 1033 кінських сили. За попередніми даними, екстремальна версія Lucid Air буде мати подібну потужність, оскільки базується на модифікації Sapphire, три мотори якої генерують 1234 кінські сили.

Компанія Lucid також планує невдовзі розпочати виробництво своєї другої моделі, кросовера Gravity, а до 2026 року представити на ринку більш доступний позашляховик.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!