Експерти обрали найнадійніші дешеві кросовери з Китаю

0

Серед багатьох українців ще досі побутує переконання, що китайські автомобілі, як і інші товари, вироблені в Китаї, не відрізняються високою якістю та тривалістю служби. Проте ця думка вже застаріла, оскільки китайська промисловість досягла значного прогресу у виробництві автомобілів, які тепер служать довго та надійно, навіть у бюджетному сегменті.

Нещодавно місцева мережа якості провела дослідження і визначила п’ять найнадійніших китайських кросоверів.

Під час формування цього рейтингу враховувалися лише автомобілі, чия ціна в базовій версії не перевищує 100 тисяч юанів (близько $13 800). Оцінювалася середня кількість дефектів та несправностей кожної моделі, а також відгуки власників. Авто отримували штрафні бали за кожну виявлену проблему. Ті, що набрали найменше таких балів, очолили список як найбільш надійні на ринку.

Реклама

Лідером рейтингу став кросовер GAC Trumpchi GS3 з результатом у 140 балів. На другому місці опинився Changan CS35 Plus зі 141 балом, а на третьому – Geely Icon зі 143 балами. До п’ятірки кращих також увійшли Geely Coolray зі 161 балом та Kaiyi X3 Pro зі 163 балами.

Серед найменш надійних були визначені моделі Zotye T300 з 232 балами, Livan X3 Pro та BAW BJ212, кожна з яких отримала по 209 балів, JAC JS4 зі 198 балами, Chery Tiggo 2 Pro зі 187 балами та Tiggo 4 Pro зі 188 балами.