Перший у світі тюнінгований Lamborghini Revuelto зі збільшеною потужністю не можна купити за готівку

Час читання: 2 хв.
0
Перший у світі тюнінгований Lamborghini Revuelto зі збільшеною потужністю не можна купити за готівку

Німецьке тюнінг-ательє DMC представило першу у світі модифіковану версію Lamborghini Revuelto, що пропонує покращення, які підвищують потужність та додають агресивності в дизайн. Хоча Keyvany вже показало цифрові обваження для Revuelto, оновлення від DMC, за повідомленнями, вже знаходиться у виробництві.

Так званий Stage 1 Carbon Package був доведений до досконалості в аеродинамічній трубі після проектування з використанням обчислювальної гідродинаміки (CFD). Комплект сертифікований TÜV на безпеку при зіткненні та доступний у двох стилях.

DMC пропонує два варіанти спойлерів для цього пакета: один зберігає адаптивну функціональність існуючого висувного спойлера, інший – пропонує екстремальний вигляд, натхненний найпотужнішими моделями Lamborghini з центральною підтримкою крила в стилі Aventador SVJ.

Ательє також пропонує покращення для бічних дзеркал, заднього дифузора та бічних спідниць, хоча зображення цих елементів поки не надані. У передній частині стандартне облицювання залишається незмінним, як і колеса, хоча, ймовірно, власники Lamborghini розглянуть можливість встановлення нових дисків.

Стандартний Lamborghini Revuelto оснащений 6,5-літровим атмосферним V12 та трьома електромоторами, які разом забезпечують потужність 1001 к.с. З додаванням програмного забезпечення та легкої вихлопної системи з нержавіючої сталі від Zesad, DMC заявляє про збільшення потужності до трохи більше 1099 к.с.

Хоча це незначне збільшення потужності, DMC планує випустити пакети Stage 2 і Stage 3 для Revuelto, і очікується, що програмне забезпечення буде ще більш просунутим. DMC також пропонує оплату в криптовалюті Bitcoin: задній спойлер коштує 0,2 BTC, повний аерокомплект — вдвічі дорожче, а вихлопна система — 0,12 BTC. Програмне налаштування коштує 0,06 BTC.

На момент написання статті, задній спойлер коштує $12 920, повний комплект кузова — майже $26 000, вихлопна система — $7 750, а налаштування програмного забезпечення — близько $3 870. Загалом це трохи менше за $37 500 — дрібниця для власника Lamborghini.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!