Nissan представив загадкове зображення, що натякає на нові моделі

Час читання: < 1 хв.
0
Nissan представив загадкове зображення, що натякає на нові моделі

Нещодавно компанія Nissan представила фінансові результати за перший квартал 2024 фінансового року і розкрила деталі про майбутні моделі. Серед новинок – Patrol, Armada, Murano та новий загадковий кросовер.

На опублікованому зображенні видно кілька моделей: зліва – новий Infiniti QX80, поруч – новий Nissan Kicks, а праворуч – оновлений Nissan Note Aura і спортивна версія Nismo Ariya. У задній частині зображення з’являються моделі, про які ще не повідомлено.

Два великі позашляховики, що нагадують QX80, ймовірно, є новими Patrol і Armada. Ці моделі фактично ідентичні, але мають різні назви для ринків Близького Сходу (Patrol) і Америки (Armada).

Позашляховик середнього розміру, зображений у правому профілі, – це новий Nissan Murano, який незабаром буде представлений у Північній Америці.

Малий кросовер позаду, ймовірно, є електричним Nissan Juke, запланованим до випуску до 2027 року. Електричний Juke буде продаватися в Європі поряд з версією з двигуном внутрішнього згоряння.

У першому кварталі 2024 фінансового року Nissan зіткнувся з труднощами: операційний прибуток знизився до 6,4 млн доларів, а чистий – до приблизно 185 млн доларів. Це змусило компанію переглянути свої річні цілі, зменшивши прогноз продажів до 3,65 млн одиниць і чистого прибутку до 3,2 млрд доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!