Більше тисячі Nissan Ariya відкликано у США через повторний дефект

Час читання: < 1 хв.
0
Більше тисячі Nissan Ariya відкликано у США через повторний дефект

Nissan оголосила про відкликання понад 1 100 екземплярів моделі Ariya в США через проблему з датчиком струму, яка може викликати активацію режиму безпеки. Це вже не перший випадок відкликання через цю несправність.

Раніше, у вересні 2023 року, Національна адміністрація безпеки дорожнього руху (NHTSA) оголосила про відкликання 9 813 автомобілів Ariya, вироблених з червня 2022 по травень 2023 року, для перепрограмування інвертора. Тисячі машин вже отримали необхідні виправлення, але нове відкликання стосується тих автомобілів, що залишилися без ремонту.

Проблема полягає в тому, що датчик струму в розподільному батарейному щиті може неправильно відреагувати на високі швидкості, що призводить до відключення двигунів і активації безпекового режиму. Внаслідок цього автомобіль може раптово зупинитися, що збільшує ризик аварії. Щоб вийти з цього режиму, потрібно повністю вимкнути і перезапустити машину.

Останнє відкликання стосується 1 188 автомобілів Nissan Ariya в США, вироблених з 8 вересня 2022 по 8 травня 2023 року, і охоплює як моделі з заднім, так і з повним приводом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!