Показали новий Hyundai Palisade із дизайном під Range Rover (фото)

Час читання: 2 хв.
0

Hyundai активно працює над другим поколінням свого флагманського позашляховика Palisade. Хоча прототипи автомобіля вже неодноразово з’являлися в Мережі в камуфляжі, модель наближається до своєї фінальної версії, а прем’єра не за горами.

Ліворуч – Range Rover, праворуч – рендер нового покоління Hyundai Palisade

Реклама

Дизайнерська студія «NY Mammoth» детально вивчила останні шпигунські знімки нового Palisade та підготувала його передфінальні рендери. На основі цих зображень вони впевнені, що серійний варіант буде виглядати саме так.

Зліва – Hyundai Palisade 2 покоління у камуфляжі, праворуч – Hyundai Palisade без маскування

На рендерах видно, що новий Hyundai Palisade має подібність до британського Range Rover, особливо в бічному профілі та передній частині. Проте решітка радіатора у «корейця» виглядає значно масивніше, а блоки фар мають вертикальну форму та складний малюнок світлодіодних ДХО.

Зміни також очікуються в салоні, де з’явиться подвійний екран для мультимедіа та цифрових приладів, нове торпедо, кермо, що нагадує Land Rover, а також круглі ручки дверей і оригінальна центральна консоль з сенсорним управлінням.

Подробиць про технічні характеристики поки немає, але очікується, що прем’єра відбудеться наприкінці цього року, а продажі стартують у 2025 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!