5 найменш надійних автомобілів за відгуками власників

Час читання: < 1 хв.
0
5 найменш надійних автомобілів за відгуками власників

Надійність – один із ключових факторів при виборі транспортного засобу для більшості людей, часто набагато важливіший, ніж додаткові опції чи обладнання.

Американська некомерційна організація «Consumer Reports», що спеціалізується на дослідженнях та захисті прав споживачів, опублікувала список найненадійніших автомобілів. Рейтинг був створений на основі опитувань власників автомобілів, які розповіли про технічні проблеми, з якими вони стикалися після покупки.

Реклама

Jeep Wrangler

Найбільш ненадійним у цьому списку став позашляховик Jeep Wrangler. Згідно з звітом «CR», ці автомобілі часто виходять з ладу, зокрема через проблеми з двигуном, кермом та підвіскою. За останній час було зареєстровано три відгукні кампанії.

Jeep Grand Cherokee

На другому місці опинився Jeep Grand Cherokee. Актуальне покоління цієї моделі має п’ять відгукних кампаній, пов’язаних з двигуном, підвіскою, клімат-контролем та електрикою.

Volkswagen Jetta

Третє місце зайняв Volkswagen Jetta. Автори дослідження зазначають, що ці седани мають проблеми з трансмісією, рульовим управлінням, гальмами, клімат-контролем та електронікою.

Завершують п’ятірку найненадійніших автомобілів Nissan Frontier (у Росії відомий як Navara) з двома відгукними кампаніями через проблеми з трансмісією, рульовим управлінням, підвіскою, клімат-контролем, гальмами та електронними системами, а також Jeep Grand Cherokee L, у якого слабкими місцями виявилися коробка передач, елементи шасі та електрика.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!