До 2030 року всі моделі ToyotaToyota стануть гібридами

Час читання: < 1 хв.
0
До 2030 року всі моделі Toyota стануть гібридами

Toyota оголосила про плани до 2030 року випускати гібридні версії всіх своїх основних моделей, що продаються в США. Це рішення покликане зміцнити позиції компанії на ринку та задовольнити зростаючий попит на екологічні автомобілі.

На даний момент Toyota та Lexus займають майже 60% ринку гібридних автомобілів у США. У відповідь на зниження попиту на електромобілі в першій половині 2024 року, Toyota збільшить інвестиції в гібридні технології. Продажі гібридних автомобілів компанії зросли на 66% з січня по червень, досягнувши 410 000 одиниць. Великий внесок у це зростання зробила нова модель Camry, яка доступна лише у гібридному виконанні. Гібридні моделі Toyota, такі як новий Camry, є чудовим вибором у 2024 році завдяки своїм інноваціям і надійності.

Реклама

Кевін Батт, регіональний директор з екологічної стійкості Toyota Motor North America, в інтерв’ю Nikkei Asia зазначив, що гібридний асортимент бренду буде розширюватися в найближчі роки. Проте він не уточнив, які саме моделі отримають гібридні версії до 2030 року.

З січня по червень 2024 року Toyota зайняла 15% ринку легкових автомобілів у Північній Америці, причому гібриди становили 33% від загального обсягу продажів компанії. До 2030 року Toyota планує, щоб близько 80% її продажів у Північній Америці припадало на електрифіковані автомобілі, включаючи електромобілі. Це рішення частково обумовлено можливим поверненням Дональда Трампа на пост президента США, що може призвести до послаблення вимог до електромобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!