Шпигунські знімки нового суперкара Lamborghini оприлюднені в мережі

Час читання: < 1 хв.
0
Шпигунські знімки нового суперкара Lamborghini оприлюднені в мережі

Компанія Lamborghini завершує тестування нового молодшого суперкара, який замінить 10-циліндровий Huracan. На сайті Carscoops з’явилися свіжі шпигунські фото, де автомобіль, хоча й у камуфляжі, виглядає майже готовим до серійного виробництва. Офіційна прем’єра запланована на серпень, ймовірно, під час щорічного Автомобільного тижня у Монтереї, Каліфорнія.

Камуфляж не приховує характерний для Lamborghini дизайн кузова, включаючи аеродинамічні елементи та димарі. Новинка матиме агресивний передній бампер з великим спліттером, вентильовані задні арки, масивний дифузор і компактний спойлер. Дизайн включає багато елементів у формі шестигранників, помітних у денних ходових вогнях, задніх ліхтарях та випускній системі.

Хоча інтер’єр ще не представлений, за попередніми зображеннями можна очікувати, що він буде схожий на флагман Revuelto і включатиме три екрани. За неофіційними даними, новий суперкар можуть назвати Temerario, а під кодовою назвою 634 він уже проходить тестування.

Відомо також, що цей суперкар отримає гібридну силову установку на базі чотирилітрового V8 з потужністю 800 кінських сил. У систему входитимуть три електромотори, що забезпечить сумарну потужність понад 900 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!