Arctic Trucks створила широкофюзеляжний Land Rover Defender 110 для екстремальних умов (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Arctic Trucks створила широкофюзеляжний Land Rover Defender 110 для екстремальних умов

Позашляховики Land Rover Defender завжди славилися своїми винятковими можливостями поза асфальтовими дорогами. Однак нове покоління Defender не задовольнило багатьох шанувальників своїм менш хардкорним підходом. Виправити це вирішили фахівці ісландської фірми Arctic Trucks, які розробили пакет доопрацювань для нових Defender 110.

Основні зміни в новій модифікації включають встановлення великих 20-дюймових кованих легкосплавних коліс, “взуття” в грязьові шини BF Goodrich K02 розміром 35 дюймів. Щоб розмістити ці колеса в кузові, фахівці додали розширювачі крил, які можуть бути підібрані за кольором до авто або залишені чорними. Крім того, кліренс машини збільшили на додаткові 20 мм завдяки встановленню 10-позиційного койловеру Bilstein.

Інші доопрацювання включають:

  • Щедру порцію шильдиків Arctic Trucks;
  • Розширені алюмінієві бічні підніжки;
  • Яскраві буксирувальні гаки;
  • Бризковики, яким позаздрив би навіть монстр-трак.

Для тих, хто планує зійти з асфальту, було передбачено додаткове повнорозмірне запасне колесо, закріплене ззаду, та світлодіодну смугу на даху для освітлення шляху через бездоріжжя.

Агрегатна лінійка Defender залишилася без змін, машина зберегла свій 6-циліндровий дизельний двигун і V8 з подвійним турбонаддувом. За інформацією Arctic Trucks, переобладнання автомобіля займає близько двох тижнів. Ціна за доопрацювання не уточнюється.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!