Bugatti випускатиме автомобілі, більш схожі на класичні машини

Час читання: < 1 хв.
0
Bugatti випускатиме автомобілі, більш схожі на класичні машини

Нещодавно Bugatti представив новий Tourbillon з гібридним двигуном потужністю 1775 кінських сил, і вже обговорюється наступний етап розвитку компанії. Франк Хейль, директор з дизайну Bugatti, заявив про можливість розміщення нового V16 не лише у середині автомобіля, але й спереду, натхненням для чого послужив легендарний Bugatti Type 57SC Atlantic.

У поточний момент Bugatti зосереджений на завершенні виробництва моделей Mistral і Bolide, а також готує Tourbillon до випуску у 2026 році. Мате Рімак, генеральний директор Bugatti, підкреслив, що компанія поступово представлятиме нові моделі, акцентуючи увагу на якості та унікальності. Також він зазначив можливість створення в майбутньому елегантного GT з переднім розташуванням двигуна.

Цей крок підтверджує прагнення Bugatti до інновацій та збереження своєї унікальності, поєднуючи передові технології з класичним дизайном. Автомобільний світ очікує на нові шедеври від цього престижного виробника з нетерпінням.

Раніше в Мережі з’явилося відео, де власник Bugatti Chiron Sport рано-вранці виїхав на порожню частину автобану і зробив те, про що багато хто з нас може тільки мріяти, – розігнався до краю на гіперкарі з 8,0-літровим W16 і чотирма турбінами, потужністю майже 1500 кінських сил. Йому вдалося досягти майже максимальної швидкості, запрограмованої лише на рівні 420 км/год. Водій «лише» розігнався до 413 км/год на цьому монстрі з Мольсайма.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!