Представлено рейтинг найбільш американських автомобілів

Час читання: < 1 хв.
0
Представлено рейтинг найбільш американських автомобілів

Щорічний рейтинг американських автомобілів від Cars.com знову приніс сюрпризи. Лідером стала Tesla з моделлю Model Y, яку визнали найбільш “американським” автомобілем. На другому місці опинилася Honda з моделлю Passport, а найкращим пікапом став Honda Ridgeline, зайнявши шосту позицію в загальному списку.

Цей результат може здивувати любителів пікапів, адже традиційні лідери американського ринку, такі як Ford F-150 та Chevrolet Silverado, поступилися місцем Ridgeline за рівнем локалізації виробництва. Це підкреслює унікальність Ridgeline серед інших пікапів, які зазвичай асоціюються з виробниками з Детройту.

Критерії оцінки «зроблено в США» від Cars.com включають не тільки місце збирання чи розташування штаб-квартири компанії. Портал оцінює автомобілі за п’ятьма параметрами: склад комплектуючих, походження двигуна та трансмісії, місце збирання та залучення американської робочої сили.

Honda виробляє Ridgeline на своєму заводі в Лінкольні, Алабама, де також збираються моделі Pilot, Passport та Odyssey, всі з яких потрапили до топ-20 списку. Серед компаній з Детройта найвищі позиції зайняв Jeep із моделлю Gladiator, що посіла восьме місце. Цей середньорозмірний пікап, побудований на платформі Wrangler, розташувався неподалік Ridgeline.

Ram Classic опинився на 19-му місці, в той час як Chevrolet Colorado та GMC Canyon займають 23-е та 24-е місця відповідно. Актуальне покоління Ram 1500 знаходиться на 43-му рядку. Щоб побачити найпопулярніші пікапи в США, потрібно опуститись нижче за списком.

Ford F-150 знаходиться на 58-му місці, трохи нижче за свою електричну версію F-150 Lightning. Chevrolet Silverado розташувався на 89-й позиції, трохи випереджаючи GMC Sierra, який займає 90-е місце. Помітно, що моделі Ford Maverick та Ranger взагалі не увійшли до першої сотні рейтингу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!