Volkswagen знайшов спосіб зробити ID.3 доступнішим

Час читання: < 1 хв.
0
Volkswagen знайшов спосіб зробити ID.3 доступнішим

Volkswagen розширив свою серію електромобілів ID.3, ввівши нову модифікацію – ID.3 Pure . Цей варіант обладнаний компактнішим акумулятором на 53 кВт-год і менш потужним електродвигуном на 170 к.с., що робить автомобіль більш доступним за ціною.

З моделлю ID.3 Pure водії можуть розраховувати на пробіг до 388 кілометрів на одній зарядці, що менше ніж у інших моделей ID.3. Однак завдяки цьому нова версія пропонується за значно зниженою ціною. Volkswagen пропонує ID.3 Pure у спеціальній комплектації Oranje Edition за початковою ціною 35 990 євро, що на 4 000 євро дешевше, ніж найдоступніша раніше версія. Хоча потужність двигуна зменшена, ID.3 Pure підтримує швидке заряджання потужністю до 145 кВт, що перевищує можливості моделей з акумулятором на 58 кВт-год, що заряджаються з максимальною потужністю 120 кВт.

Oranje Edition включає такі зручності, як автоматичний кондиціонер, шкіряне кермо, бічні дзеркала, що електрично складаються і підігріваються, а також мультимедійну систему з екраном діагоналлю 32,8 см. У стандартне оснащення також входять передні і задні датчики паркування, система підтримки автомобіля в смузі (Lane Assist) та адаптивний круїз-контроль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!