Новий Mitsubishi Pajero стане безрамним і отримає електрифіковану версію

Час читання: < 1 хв.
0

Mitsubishi планує повернути свій легендарний позашляховик Pajero, про що стало відомо ще минулого року. Нещодавно ця інформація підтвердилася під час презентації п’ятирічного бізнес-плану компанії під назвою “Momentum 2030”. У цьому стратегічному плані було анонсовано кілька проектів, серед яких журналісти помітили позашляховик, що може стати новим Pajero.

Інсайдерський портал з Японії “BestCarWeb” розкрив нові подробиці про цей автомобіль. За їхньою інформацією, новий Pajero залишиться без рами, попри попередні чутки.

Раніше повідомлялося, що нове покоління Pajero буде побудовано на платформі пікапа Mitsubishi Triton, актуальна генерація якого з’явилася у продажу в Японії в лютому 2024 року. Передбачалося, що автомобіль успадкує сходову раму від пікапа, але при цьому буде оснащений передовим обладнанням, продуктивними моторами, сучасним дизайном і преміальним салоном.

Втім, якщо вірити новим відомостям, платформа Triton, швидше за все, перекочує до нового Pajero Sport, тоді як оригінальний позашляховик хочуть спроектувати на архітектурі, адаптованій під електрифікацію.

Очікується, що нова генерація «Паджеро» представлятиме розкішний м’який-гібрид, гібрид, що підключається, або зовсім електромобіль. Машину збираються зробити моделлю, яка демонструє передові технології Mitsubishi не лише на бездоріжжі, а й на інших покриттях.

Коли новий Pajero з’явиться у продажу поки невідомо, але в Японії чекають на дебют цього позашляховика орієнтовно в 2026 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!