Електричний хетчбек Fiat Grande Panda показали на перших офіційних фото

Час читання: 2 хв.
0
Електричний хетчбек Fiat Grande Panda показали на перших офіційних фото

Марка Fiat опублікувала перші зображення нової моделі – маленького електричного хетчбека Grande Panda. Судячи з обрисів, він буде аналогом актуальних Citroen е-C3 і Opel Frontera Electric, водночас окремі елементи дизайну запозичені в оригінальної «Панди» з 1980-х. Продавати новинку планують у Європі, Африці та на Близькому Сході, але терміни ринкового дебюту та ціни поки що не оголошені.

Фактично Grande Panda стане непрямим спадкоємцем моделі Punto, знятої з виробництва ще 2018 року. Та у другій половині нульових продавалася у двох поколіннях одночасно: останню, третю генерацію перейменували на Grande Punto, щоб відрізнити від попередньої Punto Classic.

Новий Fiat Grande Panda отримав кутастий кузов, «піксельну» світлотехніку і 17-дюймові колісні диски. Спереду назва марки включена до «світлового підпису» головної оптики, а ззаду вона виштампована в районі лівого ліхтаря. На двері тим самим способом нанесли великі написи Panda. П’ятимісний салон поки що не розсекречений.

Очікується, що, подібно до Citroen е-C3, Grande Panda отримає 113-сильний моторо на передній осі та батарею ємністю 44 кіловат-години. Також у нього буде гібридна версія на основі 1,2-літрової «турботрійки».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!