Bugatti показала гіперкар Chiron Super Sport з унікальним декором

Час читання: < 1 хв.
0
Bugatti показала гіперкар Chiron Super Sport з унікальним декором

Марка Bugatti завершила виробництво гіперкара Chiron як у базовому варіанті, так і у версії Super Sport. При цьому компанія продовжує представляти реалізовані клієнтські проекти, замовлення на які були оформлені раніше, демонструючи готовими машинами можливості персоналізації своїх моделей. Для чергового гіперкара клієнт вибрав унікальний декор з ексклюзивним кольором кузова та особливим оздобленням салону. А технічно Bugatti Chiron Super Sport лишився стандартним.

Кузов пофарбований у спеціальний колір, розроблений спеціально для цього автомобіля, який отримав назву Vert Jade. Доповнюють коричневий відтінок чорні елементи екстер’єру, включаючи особливу решітку радіатора з вертикальними ламелями.

У салоні домінує дорога шкіра кольору Tangerine, яку доповнюють деталі з полірованого алюмінію та карбону. Особливістю дверних панелей стала плетена шкіра, складена із тонких шкіряних смужок. Декорований салон вишитими зображеннями знакової для марки скульптури Рембрандта Бугатті у вигляді слона, що стоїть на задніх лапах.

Технічно Chiron Super Sport не змінився, зберігши 8,0-літровий W16 з чотирма турбінами і віддачею 1600 кінських сил і 1600 Нм моменту, що крутить. 7-ступінчаста роботизована коробка передач з двома зчепленнями має скориговані передавальні числа, що дозволяє розганятись з місця до 300 кілометрів на годину всього за 12,1 секунди та розвивати максимальну швидкість 440 кілометрів на годину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!