З’явилися перші знімки та інформація про новий Volkswagen Golf R

Час читання: 2 хв.
0
З'явилися перші знімки та інформація про новий Volkswagen Golf R

Volkswagen готує до випуску оновлену версію Golf GTI Clubsport і ще один удосконалений “гарячий хетчбек” – Golf R, який обіцяє більше потужності та покращені характеристики. В останньому офіційному тизері підтверджено, що як хетчбек, так і версія універсал (Variant) отримають оновлення MK8.5 на півдорозі їх продуктового циклу.

Прототипи Golf R і Golf R Variant були помічені в камуфляжі із синім відтінком, схожим на той, який використовувався у попередньому тизері кілька місяців тому. Цього разу VW розкрила більше деталей оновленого дизайну, знявши частину камуфляжу. Зміни включають нові світлодіодні фари і задні ліхтарі, а також перероблені бампери, що надає автомобілям більш агресивний вигляд. Інтер’єр оновлений новим 12.9-дюймовим інформаційно-розважальним екраном, повзунками, що підсвічуються, і фізичними кнопками на рульовому колесі, як і в інших оновлених моделях Golf.

Golf R Variant буде доступний тільки в Європі та Великій Британії, тому що швидкий універсал ніколи не продавався в Північній Америці, і його продажі були припинені в Австралії. Версія R пропонує більше потужності та повний привід на відміну від передньопривідного GTI, що розкриває весь потенціал моделі. Попередній Golf R був оснащений турбованим 2.0-літровим двигуном TSI на чотири циліндри, який розвивав 316 кінських сил у стандартній версії та до 329 кінських сил у спеціальних версіях «20 ​​Years» та «333».

Передбачається, що двигун поєднуватиметься виключно з семиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням, на відміну від шестиступінчастої механічної. Такий самий підхід був застосований до оновленого Golf GTI , який дебютував кілька місяців тому. Крім збільшеної потужності, Golf R оснащується складною системою повного приводу для покращення продуктивності. Дата дебюту оновленого Golf R поки не встановлена, але згідно з останнім тизером, це має статися найближчим часом. Цього року також відзначається 50-річчя моделі Golf.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!