Toyota Land Cruiser Prado отримав ностальгічну спецверсію

Час читання: < 1 хв.
0
Toyota Land Cruiser Prado отримав ностальгічну спецверсію

Toyota показала новий Land Cruiser Prado із старим дизайном. Спеціальна версія Kakadu, доступна лише на австралійському ринку, призначена тим, кому більше до вподоби була зовнішність моделі попереднього покоління. Відмінність Prado Kakadu від інших виконань позашляховика — решітка радіатора в стилі попереднього Prado з емблемою марки замість напису Toyota. Крім того, у такого автомобіля обважування пофарбоване в колір кузова, а з боків встановлені широкі підніжки.

Вартість спеціальної версії Toyota Land Cruiser Prado Kakadu в Австралії майже 100 тисяч австралійських доларів, що еквівалентно 2,6 млн гривень. Це найдорожча комплектація в лінійці, а їх п’ять. Базовий Prado обходиться австралійцям в 72,5 тисячі місцевих доларів (2 мільйона гривень), і у нього є 12,3-дюймова віртуальна панель приладів замість колишнього семидюймового дисплея, екран мультимедійної системи діагоналлю ті ж 12,3 дюйми, цифрове виду та акустична система JBL.

В Австралії новий Toyota Land Cruiser Prado дебютував з безальтернативним зв’язуванням 2,8-літрового турбодизеля потужністю 204 кінські сили, доповненого 48-вольтовою м’якогібридною системою, і восьмидіапазонної автоматичної коробки передач. Найдорожчому Прадо покладено оздоблення салону високоякісною шкірою, підніжки з підсвічуванням, великий набір електронних систем безпеки, а також сидіння з підігрівом та вентиляцією.

Carscoops зазначає, що попередній Prado користувався популярністю в країні, і це стало причиною появи ностальгічного виконання Kakadu в локальній модельній лінійці. Крім цієї версії, австралійцям доступні два інші варіанти оформлення позашляховика — з круглими та прямокутними фарами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!