Експерти розкрили два важливі аспекти, в яких Honda CR-V краще, ніж Toyota RAV4

Час читання: < 1 хв.
0
Експерти розкрили два важливі аспекти, в яких Honda CR-V краще, ніж Toyota RAV4
Експерти розкрили два важливі аспекти, в яких Honda CR-V краще, ніж Toyota RAV4

Беззмінні конкуренти Honda CR-V і Toyota RAV4 борються за покупців в тому самому сегменті протягом багатьох десятиліть. І «Тойота» поки що перемагає, маючи набагато більшу кількість продажів, ніж «Хонда». Втім, незважаючи на це, CR-V має кілька важливих переваг, яких немає у його конкурента в особі RAV4.

Журнал Motorbiscuit виставив оцінки як Honda CR-V, так і Toyota RAV4. Зіставивши результати обох автомобілів, виявилося, що перший перевершує другий відразу в декількох важливих областях.

Наприклад, «Хонді» вдалося заробити в категорії «комфорт» 8 балів з 10, тоді як «Тойота» отримала оцінку в 7,5 балів. Експерти відзначають, що обидва кросовери мають плавну роботу підвіски, яка швидко гасить удари і запобігає поштовхам, але у RAV4 вона трохи жорсткіша. 

Крім того, плоскі сидіння «Тойоти» змушують водія і пасажирів почуватися менш зручно, ніж у CR-V, де крісла володіють кращою бічною підтримкою.

Другою областю, в якій CR-V виявився кращим за RAV4, став вантажний відсік. За підрахунками експертів, Honda забезпечує 1112 літрів вільного простору зі складеними сидіннями заднього ряду, тоді як у Toyota ця цифра дорівнює лише 1064 літрам

Нагадаємо, обидва кросовери зараз доступні на російському ринку, але йдеться, зрозуміло, про неофіційні поставки.

Ціни на Honda CR-V 2024 випуску починаються від 3 мільйонів 950 тисяч рублів, а на Toyota RAV4 2024 виробничого року стартують з позначки в 3 мільйони 650 тисяч рублів відповідно. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!