Названо переваги європейських автолюбителів країнами

Час читання: 2 хв.
0
Названо переваги європейських автолюбителів країнами

Глобалізація охоплює і автомобільну галузь, завдяки чому моделі, популярні в Європі, часто знаходять своїх шанувальників і на ринках Китаю, США, Австралії та Японії. Однак уподобання європейців різноманітні і проаналізувавши дані про продажі нових машин у Європі, з’ясувало, які моделі популярні у великих країнах.

Німеччина: Volkswagen Golf
Volkswagen Golf з’явився на ринку 50 років тому і з того часу практично незмінно є найпопулярнішою машиною в Німеччині. У деякі роки продажі сягали 400 000 машин. Міцні позиції Golf пояснюються потужною ринковою позицією Volkswagen з 1974 року, впізнаваним дизайном, високим рівнем перепродажної вартості та різноманітністю моделей, від економічних до високопродуктивних GTI та VR6.

Великобританія: Ford Puma
У Великобританії Ford Puma став найпродаванішою машиною 2024 року, з 19 393 проданими одиницями до кінця квітня. Практичність, спортивна керованість і унікальні особливості, такі як «мегабокс» – багажне відділення, що миється, зробили модель дуже популярною. Зрушення переваг з компактних автомобілів на кросовери та позашляховики призвело до того, що Puma обійшла конкурентів, таких як Nissan Qashqai та Kia Sportage.

Франція: Renault Clio
У 2023 році Renault Clio знову посіла перше місце з продажу у Франції, обігнавши Peugeot 208. У 2023 році у Франції було продано 1 774 772 нових автомобілів, з яких 97479 припали на Renault Clio. Успіх Clio пояснюється його еволюцією в дизайні, безпеці та технологіях, а також економічністю та доступністю в бензиновому, дизельному та гібридному варіантах.

Італія: Fiat Panda
Fiat Panda залишається самою продаваною машиною в Італії з 2012 року. У 2023 році було продано 102 584 автомобілі, що становить 6,5% від загального обсягу продажу нових автомобілів у країні. Компактні розміри, низька вартість та доступність обслуговування роблять Panda популярною серед італійців. Крім того, версія 4×4 робить її ідеальною для гірських та горбистих районів.

Іспанія: Seat Leon
Seat Leon була найпопулярнішою машиною в Іспанії протягом останнього десятиліття, часто займаючи перше місце з продажу. Основні причини її популярності включають місцеве виробництво в Барселоні, платформу та двигуни від Volkswagen Golf та Audi A3, а також доступнішу ціну. В останні роки модель Dacia Sandero зайняла лідируючі позиції, пропонуючи доступні ціни та широкий набір технологій.

Туреччина: Fiat Egea
З 2019 року Fiat Egea лідирує на турецькому ринку завдяки оптимальному співвідношенню ціни та якості. У 2023 році було продано 124 142 автомобілі, що складає 12% від загального обсягу продажу нових машин у країні. Egea представлена ​​в чотирьох кузовних версіях і залишається однією з найдоступніших моделей Туреччини, що робить її особливо привабливою в умовах економічної кризи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!